viernes, 2 de octubre de 2015

Barcelona, Catalunya


En veritat, per amí, és la millor ciutat del món. Aquí ho tenim tot, el clima, la gastronomía, la cultura… no ens podem queixar!
La nostra ciutat,
Barcelona és una ciutat a la costa mediterrània de la península Ibèrica. És la capital de Catalunya, i la segona ciutat en població i pes econòmic de la península Ibèrica. El municipi creix sobre una plana encaixada entre la serralada Litoral, el mar Mediterrani, el riu Besòs i la muntanya de Montjuïc. La ciutat acull les seus de les institucions d'autogovern més importants de Catalunya: la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya. Per haver estat capital del Comtat de Barcelona, rep sovint el sobrenom de Ciutat Comtal.

A Barcelona pots visitar el Barri Gotic, gaudir del Mar Mediterrani. Visitar la Sagrada Familia, la gastronomia, conèixer i gaudir de la cultura de Barcelona, la Pedrera, el Parc Güell, disfrutar del millor fútbol…


Mireu la nostra ciutat!

A continuació, quatre fotos, infarestructures espectaculars fetes per Antoni Gaudi, per a molts, el millor arquitecte de la història del món de l'arquitectura.

La Pedrera





















Casa Batlló






















Parc Güell






















Sagrada Familia
Disfrutar de la cultura catalana
Gaudir de la gastronomia. Menjar bó i de qualitat. (calçots)























Les platges de la capital Catalana






















Disfrutar del millor equip. El Camp Nou és l'estadi amb més capacitat d'Europa, amb 99.354 espectadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario