lunes, 5 de octubre de 2015

Presentació


Hola! Benvinguts! Si estes veient aquest blog és perquè ens apassiona VIATJAR.
Viatjar és gaudir, veure món, viure altres cultures, desconnectar! I, a qui no li agrada viatjar?
En aquest blog, El teu destí perfecte, hi trobaràs entrades perquè t’assabentis quins llocs has de visitar quan vagis en llocs com Nova York, Tòquio o la mateixa Barcelona.
També podràs trobar informació sobre llocs fascinants per què hi gaudeixis al màxim possible. Pots comentar o enviar-me les teves grans experiències a l'hora de viatjar i així ho posaré al blog. Com pots veure aquest espai també és teu. 

Gràcies i espero que us agradi!







El meu pròxim destí... Buenos Aires, Argentina

Hola a tots/es!
Avui parlo sobre un destí que m’agradaria viatjar en el futur. He escollit la capital de Argentina, Buenos Aires, ja que em sembla molt interessant i molt bonica. El meu pare la visitat bastantes vegades ja que té empresa allà hi sempre m’ha dit que és una ciutat molt impresionant, ja bé per les zones originals de Buenos Aires, la gastronomia, els costums, les tradicions,etc.


WEBS:
A continuació us adjunto tres webs on pots trobar molta informació de Buenos Aires:
  • Bsas4u : En aquesta web hi podràs trobar els llocs més turísits de Buenos Aires. T'els explica al detall. 
  • Buenos Aires Web OficialÉs la web oficial de la Capital de l'Argentina. Hi podràs trobar de tot, com desplaçar-te per la ciutat, llocs d'interès, etc.
  • Wikipedia: Buenos Aires : En la Wikipedia t'explica informació diversa de la ciutat, la població l'extensió, on esta situada la ciutat, etc.























Webgrafia:



La Sagrada Família, Barcelona

Abans de tot, escolta aquesta petita introducció de la visita: Introducció de la visita
La  Basílica de la Sagrada Família o simplement Sagrada Família és un monument molt important en tot el món i que ha esdevingut com a principal símbol de la nostra ciutat, Barcelona. És imprescindible poder visitar-la, hi si pot ser, amb guia ja que aprendràs coses realment espectaculars.
Aquest monument és el màxim exponent de la arquitectura modernista creada generalment per Antoní Gaudí, milers de turistes acudeixen cada dia a contemplar el curiós tot i que encara inacabat temple.
La construcció va començar al 1882 amb un estil neogòtic. Un any després el projecte va anar a parar a les mans del arquitecte català Antoni Gaudí, qui va replantejar el projecte per complert. Gaudí va dissenyar un temple excepcional i innovador que estaria compost per 18 torres, tot i que finalment només va tenir temps de crear una de les torres abans de la seva mort. Gaudí va morir en el anys 1926 deixant inacabat el projecte. Deu anys després, al 1936 va haver-hi un incendi a la cripta de la Sagrada Família que va cremar la majoria dels esbossos i els projectes que havien fet. Per sort, el somni de Gaudí i de molts altres s’està fent realitat poc a poc gracies al treball d’altres arquitectes especialitzats i amb la quantitat de diner obtingut a partir de les donacions i visites.
Fins al moment les torres de la Sagrada Família han estat erigides vuit de les divuit torres dissenyades per Gaudí . L'arquitecte va decidir que dotze d'elles fossin dedicades als apòstols , quatre als Evangelistes , una a Déu i una altra a Jesús . Cadascuna d'elles estarà dotada de diferent altura en funció de la jerarquia religiosa que representen.

La basílica té tres façanes impressionants. La façana del Naixement, dedicada al naixement de Crist, la Façana de la Passió, que pretén reflectir el sofriment de Jesús durant la Crucifixió, i la Façana de la Gloria, la més gran de les tres, que representa el Judici Final, la Gloria i el infern.
L’interior és espectacular. Antoní Gaudí es va inspirar amb la naturalesa, creant columnes amb forma de tronc d’arbre que formen l’interior del temple amb un increïble bosc de pedra.

L’ arquitecte actual responsable de la seva finalització, Jordi Faulí , assegura que estarà completa al 100 % en el 2026 .

Per dintre, les columnes, impresionant.


La Sagrada Família acabada (2026)

Tòquio, Japó


Quan tenia 5 anys vaig visitar Tòquio amb tota la meva família. Tot i que no me’n enrecordo de molt, ser que és una ciutat magnifica, i per això faig aquesta entrada, per recordar-la i ensenyar-vos com és aquesta ciutat.
Tòquio, la capital de l'illa del Japó, amb els seus 13 milions i mig d'habitants es confirma que és la ciutat més populosa del Japó i una de les ciutats més grans del món. Tòquio és una ciutat fascinant en la qual un pot passar tranquil·lament una setmana sense parar de visitar barris i llocs. Des de moderns gratacels i carrers comercials, a antics temples que conserven l'esperit del Japó més autèntic.
Visitar las torres Tokyo Power i Tokyo Sky Tree, l'edifici Metropolità del govern de Tòquio, visitar el Temple Sensoji, disfrutar de la seva gastronomia i l'ambient del Barri Roig.


Us deixo unes fotos per què veieu que aquesta ciutat és realment impressionat:


 Centre de Tòquio, una ciutat molt poblada.

Edifici Metropolità del Govern de Tòquio.










Sakura, la flor del cirerer.
El Temple Sensoji.
Disfruteu de la seva gastronomia, per exemple el Sushi.




Illes Maldives


Fa dos anys vaig anar a les Maldives. Va ser impressionant i un viatge que me’n en recordaré sempre. Vam anar  amb els meus cosins.
Les  Maldives són unes illes de somni, amb una temperatura mitjana que no baixa dels 27º tot l'any i una cultura influenciada per l'Índia , Àfrica i Orient Mitjà. 
La capital de les Illes Maldives s'anomena Malé. Malé és la capital de la República de les Maldives. Integrat per 26 atols naturals s'estén de nord a sud sobre l'equador. Maldives ha estat descrit com un quadre surrealista d'un miler de perles ruixat d'un mar increïblement espectacular. Al voltant de les illes Maldives hi ha un nombre de 1200 bancs de sorra i nombrosos esculls.
En aquestes illes no hi ha llocs per fer turisme, museus, arquitectura...La gent que ve a les Maldives és per gaudir del ambient, i relaxar-se. Es pot practicar el submarinisme o també el surf.

Us deixo aquest video perquè ho veieu!





viernes, 2 de octubre de 2015

Nova York, Estat Units d'Amèrica

Fa 5 anys vaig visitar aquesta ciutat. És realment espectacular, realment em va encantar!
Nova York és la ciutat més poblada del districte de Nova york, als E.E.U.U. Aquesta forma de viure converteix al novaiorquès en un tipus especial de persona i el hiperactiu enrenou de la ciutat és el que en realitat sembla atreure als turistes.
En una urbs que forma part del subconscient col·lectiu és bastant difícil concretar uns pocs centres d'interès. Pel seu valor iconogràfic cal no perdre's l'Estàtua de la Llibertat, el Empire State Building, Central Park o Estafis Square. El Metropolitan Museum of Art és un dels museus més rellevants del món i el Museu d'Art Modern li va a la cua. Llibreries, restaurants, teatres, compres, gent... en realitat no importa què es fa o on es va a Nova York, perquè la pròpia ciutat constitueix una experiència excitant i sorprenent.


Us ensenyo fotos de Nova York! No pararia mai...:

Central Park, situat al borough de Manhattan.
























Empire State Building, el més alt de Nova York, una torre d'oficines de 102 plantes.
























L' Estatua de la llibertat, un dels monuments més famosos de tot el món.
























Times Square, al centre de Manhattan, la plaça més important, caracteritzada per la llumositat dels anuncis, sempre ivaïda de turistes.
























Broadway, per molts és on s'interpreten les millors actuacions teatrals.
























Metropolitan Museum Art, un dels museus d'art més destacats i visitats del món.

Barcelona, Catalunya


En veritat, per amí, és la millor ciutat del món. Aquí ho tenim tot, el clima, la gastronomía, la cultura… no ens podem queixar!
La nostra ciutat,
Barcelona és una ciutat a la costa mediterrània de la península Ibèrica. És la capital de Catalunya, i la segona ciutat en població i pes econòmic de la península Ibèrica. El municipi creix sobre una plana encaixada entre la serralada Litoral, el mar Mediterrani, el riu Besòs i la muntanya de Montjuïc. La ciutat acull les seus de les institucions d'autogovern més importants de Catalunya: la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya. Per haver estat capital del Comtat de Barcelona, rep sovint el sobrenom de Ciutat Comtal.

A Barcelona pots visitar el Barri Gotic, gaudir del Mar Mediterrani. Visitar la Sagrada Familia, la gastronomia, conèixer i gaudir de la cultura de Barcelona, la Pedrera, el Parc Güell, disfrutar del millor fútbol…


Mireu la nostra ciutat!

A continuació, quatre fotos, infarestructures espectaculars fetes per Antoni Gaudi, per a molts, el millor arquitecte de la història del món de l'arquitectura.

La Pedrera





















Casa Batlló






















Parc Güell






















Sagrada Familia
Disfrutar de la cultura catalana
Gaudir de la gastronomia. Menjar bó i de qualitat. (calçots)























Les platges de la capital Catalana






















Disfrutar del millor equip. El Camp Nou és l'estadi amb més capacitat d'Europa, amb 99.354 espectadors.